Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Başkan Balcı, “Bu Aşağılık Yaratıklar Kendi Sonlarını Hazırlıyorlar”
Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı tarafından İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılması üzerine kınama programı düzenlendi.

Başkan Balcı, “Bu Aşağılık Yaratıklar Kendi Sonlarını Hazırlıyorlar”

İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki gösteren Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Hayati Balcı, “Son günlerde yaşan olaylardan hiç de hoşnut olmadığımızı, hatta öfke dolu olduğumuzu belirtmek isterim. İsveç’te yaşayan kafir bir siyasetçi, kuranı kerimi yakmak için yetkililerden izin istemiş, yetkililer de bu hayasızlığa müsaade etmişlerdi, hatta müsade ile kalmayıp polis koruması dahi tahsis etmişlerdi, öncelikle yapılan bu hayasızlığı şiddetle kınıyorum.” dedi.

15 Temmuz Demokrasi meydanında bugün düzenlenen program Kur'an-ı Kerim okutulmasıyla başladı. Dualar edilen programda İsveç hükümeti Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı tarafından sert bir dille eleştirildi.

“Bu Aşağılık Yaratıklar Kendi Sonlarını Hazırlıyorlar”

Programda açıklama yapan Başkan Balcı şu ifadelere yer verdi;

“Öncelikle belirtmek isterim ki bu program partiler üstü bir programdır. Kafir İsveç hükümeti bu olayı düşünce özgürlüğü adı altında örtbas etmeye çalışıyor, bu hayasızlar, bu insan müsveddeleri kendi değerleri söz konusu olunca, "benim sınırlarımın başladığı yerde, senin özgürlüğün biter" diye güzellemeler yaparak insanlarla alay ediyorlar.  Kendilerini üstün milletler olarak nitelendiren bu alçaklar, sömürdükleri müslümanların değerleri ile peyderpey alay edip, adeta müslümanlar da yaşam belirtisi var mı tepki veriyorlar mı acaba diye kontrol ediyorlar. Biz biliyoruz ki Bu aşağılık yaratıklar kendi sonlarını hazırlıyorlar.

İslam tarihi her devirde saldırılara uğramış ve müslümanlar aşağılanarak kışkırtılmaya çalışılmıştır. Müslümanlara yapılan bu hunharca saldırı, bize Dünya üzerinde müslümanın müslümandan başka dostu olmadığını bir kez daha göstermiştir.

“Bunun Hesabını Allah'ın İzni İle Soracağız”

Bunun hesabını elbet Allah'ın izni ile soracağız. Biliniz ki bütün uyuyanları uyandırmak için bir uyanık yeter. Kininiz de boğulacağınız günler elbet yakındır. Hal böyle iken; müslüman toplulukların ve ülkelerin uzlaşabildikleri başlıklar altında dahi olsa birliklerini sağlaması, İslam'a ve değerlerimize saldıranları demir yumrukla ezmeleri, mazlumları şefkatle kucaklamaları gerektiğinin önemi bir kez daha anlaşılmıştır.

“Kafirler Topluluğu Siyasi Arenada Red Edilmelidir”

Buradan değerli idarecilerimize de seslenmek istiyorum, kafirler topluluğunun siyasi arenada da en belirgin şekilde aşağılanarak talepleri red edilmelidir. Ayrıca bu zalimlerin tenkidi için bütün diplomatik enstrumanların kullanılmasını, müslüman gönüllere bir nebze olsun su serpilmesini temenni ediyorum.”

 




Kaynak: yeniden refah partisi, işveç, Kur'an-ı Kerim, islam, kınama, son dakika, gündem,ordu, ünye,

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 578 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI